Frambuazlı Brownie
Çikolata ve ekşi tatların uyumuna bayılıyorum. Frambuazla denediğim bu brownie'yi dilerseniz siz vişne ile de yapabilirsiniz. ;-)
Malzemeler:
150 gr tereyağ
160 gr (2 kare paket) parçalara ayrılmış bitter çikolata
80 gr (1 kare paket) parçalara ayrılmış sütlü çikolata
250 gr (1 su bardağı) toz şeker
3 yumurta
100 gr (yaklaşık 3/4 su bardağı) un
2 tepeleme yemek kaşığı kakao
150 gr frambuaz (Dondurulmuş kullanıyorsanız, biraz erimesini bekleyin)
Yapılışı:
2. Ilımış olan çikolata karışımına yumurtaları tek tek kırıp her yumurtadan sonra bir el çırpıcısı ile karıştırın.
6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
Afiyet olsun!
Tarifine bayıldım:)
YanıtlaSil