Yeşil Biberli Kahvaltılık Lor


Son günlerde kahvaltılarımın vazgeçilmezi olan bu tarif çok pratik. Hem sıcak ve ılık hem de soğuk olarak tüketilebileceği için de ideal :) Bu tarifi Pazar kahvaltılarınız için yapıp, geri kalanını da buzdolabında muhafaza edip sabahları çayın yanında afiyetle yiyebilirsiniz.

Malzemeler:

2-3 adet sivri biber
150 gr lor peyniri
2 kaşık sıvıyağ (lorunuz yağlı bir lorsa, 1 kaşık sıvıyağ da kullanabilirsiniz.)
Lorunuz tuzsuzsa 1 çay kaşığı tuz
Pul biber

Yapılışı:

1. Halka halka kestiğiniz biberleri yağda kavurun.

2. Biberler pişince loru ilave edin eze eze iyice pişirin ve sürekli karıştırın.

3. Tuz ve pul biberi ekleyip 5 dakika daha ezerek pişirin.

Sıcak, ılık veya soğuk tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Yorumlar

  1. Feyzacigim bu tarifini bu sabah denedim.cok da begendik.iyiki paylasmissin.Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  2. Gulzadecigim, begenmenize sevindim. Afiyetler olsun:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum; böylece size vereceğim cevaplarda hitabım -Sevgili Adsız- şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

Popüler Yayınlar