Ekmekte Yumurta
Haftasonu kahvaltıları için değişik bir alternatif..
Malzemeler:
Kişi sayısı kadar dilimlenmiş beyaz, çavdar veya tam buğday tost ekmeği
Ekmek sayısı kadar yumurta
Tereyağı
Tuz, karabiber, pulbiber
Yapılışı:
Dilediğiniz bir kalıpla dilim ekmeklerin ortasını çıkartın(Ben kalp şeklindeki kalıbı kullandım:)). Tereyağı koyduğunuz tavaya ekmekleri koyun. Ekmeklerin ortasına yumurtayı koyun.Üzerine baharatları ve tuzu ekin. Yaklaşık 2-3 dakika bir tarafını, 2-3 dakika kadar da öbür tarafını çevirip pişirin.
Afiyet olsun!
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum; böylece size vereceğim cevaplarda hitabım -Sevgili Adsız- şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!