Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Nisan 2010 Cumartesi

Ekmekte Yumurta


Haftasonu kahvaltıları için değişik bir alternatif..
Malzemeler:

Kişi sayısı kadar dilimlenmiş beyaz, çavdar veya tam buğday tost ekmeği
Ekmek sayısı kadar yumurta
Tereyağı
Tuz, karabiber, pulbiber

Yapılışı:

Dilediğiniz bir kalıpla dilim ekmeklerin ortasını çıkartın(Ben kalp şeklindeki kalıbı kullandım:)). Tereyağı koyduğunuz tavaya ekmekleri koyun. Ekmeklerin ortasına yumurtayı koyun.Üzerine baharatları ve tuzu ekin. Yaklaşık 2-3 dakika bir tarafını, 2-3 dakika kadar da öbür tarafını çevirip pişirin.
Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum; böylece size vereceğim cevaplarda hitabım -Sevgili Adsız- şeklinde olmaz. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!

© 2011 mutfakta Feyza var, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena