Hakkımda
2011 Temmuz'dan beri Selim'in annesi, 2010'dan beri blog yazarı, 2005'ten beri ODTÜ'de öğretim görevlisi, 2000'den beri Sena'nın annesi, 1999'dan beri ODTÜ İngilizce Öğretmenliği mezunu,1995'ten beri SYAL mezunu, 1977'den beri Zeynep ve Enver'in kızı... Balıkesirli ama Ankara'da yaşayan bir blogger...
Feyza hanımcım ,
YanıtlaSilSamimiyet ile ne denediysem hepsi pek pek güzel , tarifler arasında çıtır çıtır tabanlı hakiki italyan pizzası aradım ama bulamadım , sevgilerimle ....
Sibel Ergün Alpar
Sibel Hanım Merhaba,
YanıtlaSilBeğenileriniz için çok teşekkürler. :) Ne güzel sözler bunlar. Yanaklarım kızardı. :)
Blogumda, ev yapımı pizza tarifim var. Oradaki hamuru ince açarsanız, iyi bir sonuç elde edeceğinizi düşünüyorum.
Sevgiler,
Merhabalar Feyza hanımcım , pizzayıda muhakkak deneyeceğim en kısa zamanda , sanırım sizin portakallı damla çikolatalı kekin tarifi 15.kişiyede ulaştı ve gittiği her evde cocukların sevgilisi oldu :) emeğinize sağlık çok teşekkürler paylaşımlarınız için.
YanıtlaSilSağlıcakla kalın & Şimdiden aileniz ile birlikte mutlu bir yıl dilerim :)
Çok teşekkürler, Sibel Hanım. Hem ziyaretiniz hem de beğenileriniz için. :)
YanıtlaSilBen de size ve ailenize mutlu bir yıl diliyorum.
Sevgiler...
Merhaba. Elmadan Pekin hazirlamanizi okudum. Recel yapiminda nasil ve ne kadar kullanmam gerekir? Kurmizi erik receli yapmak istiyorum... kolay gelsin
YanıtlaSilMerhaba Samar,
YanıtlaSilPektin ile yapılmış 2 adet reçel tarifim (Çilek ve erik reçeli) var. İsterseniz onlara bakabilirsiniz:
https://feyzainthekitchen.blogspot.com.tr/2015/09/pektinli-cilek-receli-sekeri-azaltlms.html
https://feyzainthekitchen.blogspot.com.tr/2015/09/pektinli-murdum-erigi-marmelat.html
Sevgiler,